Pysselmänniskan

Fuldesign jobbar hårt med att lyfta kraften i skapandet och tryggheten och estetiken i traditionellt kvinnliga uttryck och tekniker. Genom att använda oss av dessa uttryck, som vi älskar, kan vi föra fram budskap om hur det är att vara människa idag och att inget handarbete är förspilld kvinnokraft.

Vi hyllar skapande i alla dess former och arbetar hårt för att revolutionera synen på handarbete och pyssel. Vi kämpar för att fler ska finna glädjen och kraften i att vara kreativa och skapa själva istället för att bara vara konsumenter. 

Vi tycker inte bara. Vi gör. Och hoppas att du också vill vara med.

Livspysslet

Hur och vad du pysslar säger något om vem du är och var du är i livet. Om du är gravid kanske du lär dig att virka mormorsrutor och gör ett bebistäcke. Om du är nykär kanske du stickar en lång lång halsduk till den du inte kan sluta tänka på. Om du precis har förlorat jobbet kanske du kommer på att du ska måla tavlor av din före detta chef och sen bränna dem. Du kanske är en person som gillar att fundera ut smarta saker och pysslar ihop en egen t-shirtvikare av en gammal flyttkartong, eller så kanske gillar du att pärla små små pärlor i långa halsband som du aldrig har på dig.