Kreativa processer på Hem- och Villamässan

I den del av Hem- och villamässan på Stockholmsmässan som bara kallades Hemmässan ville mässan ha något annorlunda, så Fuldesign blev inbjudna. Vi byggde en Fulmonter med lite gammalt, lite nytt, lite lånat och något blått, och fint blev det. Vi flyttade helt sonika vår ateljé Fulhålet till mässan. Det var roligt att träffa riktiga människor på mässan, sådana där ute i den verkliga världen utanför designbranschen som vi kladdar runt i i vanliga fall. 

Köksscenen i utställningen Köksliv bjuder på massor av tips och inspiration. Bland annat blir det matlagning och kockföredrag av Danyel Couet som ger smakprov från sin senaste kokbok ”Mina goda smaker från Provance”, Paolo Roberto som tillagar italiensk fastfood och Jacob Wismar som ger tips från sin hälsokokbok för familjen. På scenen talar också Charlie Söderberg, ekonomicoach och känd från tv- programmet Lyxfällan, om ekonomi och personlig utveckling, David Klüft Frimark från designgruppen Fuldesign berättar om kreativa processer och Lotta Ahlvar, vd, Svenska Moderådet presenterar olika inredningstrender.
 

David höll dagliga föreläsningar om kreativitet och att våga göra själv. Kom igång så blir nåt gjort, och sluta jämför dig med alla andra var kortfattat vad han ville förmedla. Det var en rolig utmaning och ett uppskattat inslag i mässans scenprogram.

www.hemochvilla.se