Fuldesign är en Stockholmsbaserad konst- och designgrupp som har funnits sedan våren 2005. Fuldesign är design för alla som inte känner att de är perfekta och passar in i den påklistrade total-make-over-världen där man måste ha ett perfekt hem, utseende, liv och ekonomi för att få vara med.

Vi har gjort alltifrån massor av moderna korsstygnsbonader, fantastiska fulmonster och kramgoa kuddvapen till invaderande utställningar, pyssliga workshops och världens största trasdocka. Vi brukar säga att Fuldesign är design för alla som inte känner att de är perfekta och passar in i den påklistrade total-make-over-världen där man måste ha ett perfekt hem, utseende, liv och ekonomi för att få vara med.

Sex hugs and rock n roll

Vi kan allt om sex och Rock n Roll, droger är vi något sämre på. Vi står fast förankrade i populärkulturen. Vi gillar kulturtanter, söndagsmiddagar, tysk bögporr och franska baugetter.

Vi läser kontaktannonser, Wikipedia, Lenore, och text-tv. Vi tittar på sci-fi, zombiefilmer, Xena, Lost och Debbie Travis.

 Vi jobbar gärna tillsammans och med andra, det är så idéer föds och utvecklas. Vi gillar att dela med oss och tror på att genom att ge får vi mer tillbaka.

Vårt drömprojekt

Helst av allt skulle vi vilja designa ett helt flygbolag;  inredningen i flygplanen, exteriören, stolar, brickor, skyltar, uniformer, rubbet. Jävlar vad snyggt det skulle bli.


År 2008 vann vi utmärkelsens Årets Sak på DesignTorget för våra broderikit som tar upp samma förbjudna tankar. Med något svart humor har vi gjort egna varianter på de gamla hederliga väggbonaderna.

Namn *
Namn

Instagram @fuldesign