Hornstulls bibliotek 2013

Ett gäng Fulmonster hälsade på hos biblioteket i Hornstull på söder i Stockholm. Fuldesign gillar verkligen bibliotek. Ett bibliotek är som ett internet i verkligheten, där kan man surfa runt bland information, gosa ner sig i fåtöljer, läsa, lyssna på musik, kolla på konstiga människor och bara vara. Dessutom har ett bibliotek förmågan att få oss att studera, vi skulle inte tagit många universitetspoäng utan universitetsbibliotekens tysta uppmaning till flit och lärande.

Lördagen den 26/1 2013 kl 14.00 var vi på plats på biblioteket i Hornstull och berättade lite om oss och massor om fulmonster. 


Blackebergs bibliotek 2012

Fulmonstren besökte Blackebergs bibliotek! En hel liten utställning med Fulmonster invaderade och tog över bibblan.

Dessutom berättade vi om Fulmonstren och vår bok om fulmonster. 

Vi associerar precis som många andra Blackeberg till Johan Ajvide Lindqvist böcker, framför allt Låt den rätte komma in. Han berättar kärleksfullt om den lilla människan i sina böcker och bygger upp begränsade ibland klaustrofobiskt täta miljöer som etsar sig fast.  Vi gillar vampyrer och hatar mobbare och har fått många bilder i huvudet av Blackeberg från boken. Planen är, att efter vi pratat klart på måndag, ska gå en sväng och kika på badhuset, om vi vågar vill säga. Vi tror att Fulmonstren trivs rätt bra i Blackeberg.