Ful-Pernilla, Pernilla Klüft, var på besök hos Lantz i P4 med uppdrag att skapa ett kommunistspöke och ett kapitalistspöke under sändningen. Som tur var följde Ful-Roland, Roland Larsson också med och hjälpte till. Det är lite pilligt att få ihop två spöken på kort tid


Fuldesign fick i veckan frågan om vi hade lust att, live i studion, på valfritt sätt pyssla ihop ett kommunist- och ett kaptialistspöke. Det lät otroligt roligt så självklart ville vi vara med. Det var fullt ös i studion hela tiden med massor med folk som kom och gick. Med i samma sändning var bland annat jultomten i Kalle Westerdahls skepnad med var också Helena Sandström och de berättade om sin julshow på Kilen: Jag har gjort ont – en julshow med sadistiska inslag, helt klart något hela Fuldesign tänker se i jul.

Daniel Lindström, första idolvinnaren, var också med och sjöng live i studion. Han sjunger otroligt bra. Riksgäldens informationsdirektör blev intervjuad på telefon om hur Sverige lånar pengar med mera och hon måste faktiskt vara den mest positiva och entusiastiska infomänniska vi någonsin hört. Ska riksgälden och miljardlån verkligen vara så där jippie?

Vad hände med spökena då? De blev fina – ett kapitalistspöke som försöker äta allt det kommer över och ett glittrigt kommunistspöke med huggtänder och Ohly-lugg. Spökena kommer nu vara kvar i radion i några dagar i väntan på att lottas ut i musikhjälpen. Så kolla in inte bara de snygga programledarna med Fuldesigns favorit Kitty i spetsen utan skänk pengar genom att önska låtar och köp det snygga kommunist- och kapitalist spöket!

Fuldesigns Kommunist- och Kapitalistspöken är på plats hos Kitty och de andra på Musikhjälpen i Malmö. Lägg ditt bud nu!

http://www.sr.se/sida/default.aspx?ProgramId=3286