Gigantiskt koncept på mässa

Formex Stockholmsmässan i Älvsjö gav Fuldesign i uppdrag skapa miljö och innehåll för Young Design Lounge. Det blev 300 kvm mentalsjukhus möter Teletubbies. Vi har designat ett stort apberg med integrerad kafékiosk med specialdesignad tapet i "madresserat rum stil".

Under borden finns pratbubblor som uppmanar till möten och samtal. Vi har tagit fram en ny tapet som heter Happy Pills

Vi har dessutom skapat lampor i plexiglas med tygskärmar, happiness test och massor med grafisk design i mentalsjukhusstil.

 

Galenskap är det nya svarta!

Ful eller snygg, gammal eller ung, rik eller fattig, tjock eller smal? Försöker du bli något annat? Försöker du leva upp till dina och andras förväntningar? Vill du helst av allt göra en total make over på hela ditt liv och stiga ut på andra sidan som en lycklig och lyckad människa?

Oroa dig inte längre! Fuldesign har svaret och kan bota dig från alla sådana otäcka tankar och känslor. I Fuldesigns Happy Farm på Formex bejakar vi varje människas rätt att vägra make overs. Din dåliga smak är din styrka och du duger du som du är.

När det var mindre än en vecka kvar tills Formex slog upp portarna för mässan blev Fuldesigns Roland Larsson intervjuad lämnade lite förhandsinfo. Kolla intervjun här ovan på Youtube!