Fuldesign har 2011 för Rica hotels tagit fram ett kalaskoncept samt dukningar till deras hotellrestaurang i Älvsjö på Rica Talk Hotel. Det kungliga kalaskonceptarbetet kröntes med en riktig kalasbrunch för inbjudna journalister, bloggare och branschfolk.

 

Idén var Ricas egen och byggde på tanken att det är synd att det inte finns några roliga familjemiddagar för barn på restaurang. De är mest i vägen och tycker maten är äcklig. Så borde det inte behöva vara. Det borde finnas roliga och goda  restaurangmiddagar för barn och Rica bestämde sig för att ta fram ett par sådana.

Idén blev temamiddagar och vi kom gemensamt fram till de tre teman: Kungligt, Spökligt och Djungligt. Maten, dukningen och personalen skulle bidra till att skapa en helhet som vi hoppas ska vara perfekt för en familj med något att fira, som en födelsedag till exempel.

Läs mer om Kalaskrogen på Rica Hotels egen hemsida.

Kalaskrogen lanserades med ett event för inbjudna gäster och medierepresentater. Det bjöds på brunchbuffé och underhållning av evigt unge Mikael Rickfors. Vi hade dukat upp de tre temadukningarna i lobbyn och man fick på så sätt en försmak av vad en kalasmiddag på Rica Talk kan vara.


Dessutom hade vi såklart pysselstationer, kungakronepyssel och maskeringsverkstad tyckte vi passade bra. Kul att se hur fina alla blev och hur duktiga ni var på att pyssla. Det fanns två stationer till dessutom:fantastiska Holy Sweet gjorde snygga Cakepops tillsammans med gästerna, och Familjen Blad från Sveriges skönaste familjer hade lekstuga.


Från och med nu finns alltså dessa kalasmiddagar tillgängliga att boka för den som har något skoj att fira. Vi törs lova en rolig och snygg middag med god och lite annorlunda mat och spännande servering. Smaklig spis!