På bilden syns Fuldesigns broderier och en tallrik den brittiske formgivaren   Peter Ibruegger  , ett måste är att också kolla in hans kakel och tapet som finns med på utställningen.

På bilden syns Fuldesigns broderier och en tallrik den brittiske formgivaren Peter Ibruegger, ett måste är att också kolla in hans kakel och tapet som finns med på utställningen.

Sex, love and design på Designgalleriet..

På fredag 7 maj öppnar Designgalleriet sin nya utställning Sex, love and design. Det är en utställning som lyfter formgivningens betydelse för intimitet och identitet.

Utställningen kommer ha tre sektioner. En som handlar om designaspekten på sexhjälpmedel och sexleksaker. En där man belyser paketering och målgruppsinrikting. Och en där sex i konsthantverket är det centrala.

Fuldesigns knappar på utställningen.


Bild från pressvisningen av utställningen, Designgalleriets Stefan Nilsson berättar om utställningen.  En tidig morgon i maj var vi på plats för att kolla in utställningen vi medverkar på.  Givetvis tittade och klämde och kände vi på allt annat som finns utställt. Mest fascinerade var vi av den lilla manicken som såg ut som en sovande rosa alien med en rolig kula som snurrade runt och vibrerade under huden.