Mässor? julmarknad på färgfabriken julmarknad på Rosendal marknad skrapan

http://www.fuldesign.se/2013/fulmonster-besoker-akademibokhandeln/

Ända sedan Designgalleriet på Odengatan 21i Stockholm öppnade i somras har man varit helt galet produktiva och haft nya utställningar oftare än jag haft nya skämsremsor. Det är grymma formgivare som ställt ut såhär långt, och man avslutar höstterminen med Julmarknad såklart.

Vi är i fint sällskap när vi medverkar här med våra helt färska nyheter: Kuddkrig och Ofärdigt Konst. de kostar 500 pix styck och är Fuldesign så Ful den kan bli säsongen 2008.


Fuldesign går under jorden

Fuldesign finns i helgen 20-21 dec på plats i underjorden i Skrapans Julbasar här hittar du massor med limited edition Fulprylar och massor med annan unik design.

Förutom Fuldesign hittar du bland andra Signerat.se, Cissi och Selma, Bashment, Muchis.se, Barnens Butik, Evita Pearls, Kinti Productions, Lidenia, Miss Me Design, Nixette La Coquette, Under, Yuko Ono STHLM, Plezuro, Petterssonthall och Anna Bolin.


Fuldesign loves Europe 2011

Vi fick förfrågan om vi ville låna ut två av våra Moder Svea hijabs till fantastiska konstnären Mattias Olofsson för en performance tillsammans med dansaren och koreografen Carl Olof Berg. Vi sa givetvis JA! Här hittar du bilder från framträdandet som skedde på Museé Le Vergeur i Reims i Frankrike.

Mattias Olofsson , ”I love Europé” (2010) på Museé Le Vergeur, Reims Scènes d’Europe Festival. Koreografi och dans Carl Olof Berg. Hijabh i verket är ett konstverk av Fuldesign.

Verket berör aspekter av gemenskap och smak. Det är också ett gestaltande av ett ”vi” i ljuset av en lättsam musiktävling. Framträdandet innehåller olika varianter av en hymn och balansakter med mycket kärlek, flöjtar som inte går att spela på och glitter som fastnar i tänderna.


Kapsylens Julmarknad 2011

Julmarknadstiderna är shoppingtider. Julen är vår högtidsstund, och vår nostalgi över Streets julmarknader där vi drog igång alltihop är stor. Det var magiskt. I år är vi bara med på en enda julmarknad, och efter att ha provat typ alla marknadsställen i stan så är vi nu jätteglada att få ställa ut tillsammans med det coola gänget på Kapsylen på Tjärhovsgatan 44.

Kapsylens arbetskollektiv grundades 1976 och är  jättespännande. Läs här hur de själva beskriver sig på sin hemsida.

Julmarknaden, som är en riktig stockholmsklassiker, började redan i lördags, och pågår mellan 12 och 17 lördagar och söndagar fram till den 18 december. Alla utställare samarbetar om att jobba, och Fuldesign kommer vara där söndagen den 4/12 och lördagen den 17e. Förutom Fuldesign hittar du en massa snyggt konsthantverk och mycket annat. Kom!


Tantpyssel på nattklubb 2010

Tre fjärdedelar av Fuldesign åkte till Malmö för att Tantpyssla på fantastiska klubben Darkroom. Vi gästar Malmös multitalangade stolthet Kristian Persson/Fröken Vega i Salongen och bjuder på massor med galet tantpyssel, tantmusik och kindpussar.

Fuldesign är i vår tillbaka i en av våra favoritstäder, Malmö. Det har blivit en tradition för oss att möta våren i Skåne. Den här gången tänkte vi föra ut fulmissionen till all förtappade själar i Malmönatten. Darkroom är Malmös bästa klubb och består av Kristian Persson ochStaffan Lindberg. Staffan basar för dansgolvet med untz (house, techno, tech-house, minimal, deephouse bla bla bla) och Kristian huserar i den stora salongen och spelar tantiga hitz.

Enligt Darkroom är en bra sak med klubben:

”Att man får vara bög/flata/transa/bi/osv, men det är ok att vara straight om man gillar vår musik och/eller är snygg (inte annars).”

Vi får se vad som händer på fredag när vi fula i Fuldesign tar över. Allt kan hända om inte annat massor med fult pyssel.


Från idé till sak Seminariekväll 2008

Fuldesign är inte bara stolta vinnare av årets sak på DesignTorget utan medverkar också den 4:e mars på DesignTorgets seminariekväll Från idé till sak. Seminariet är för alla som vill förverkliga en idé eller har en ny sak att sälja.

När: 4 mars kl 17.30 2008

Var: Debaser Medis


Kom-och-köp-kväll på Svensk Form 

5 december kl 17 – 20 2007

Finfina smycken, vuxen- och barnkläder, skor, sjalar med mera av Anna Bonnevier, Dizel&Sate, Faun design, Gram, Åsa Holtblad, Elna LAssbo, Maja Littmark, Matter och Fabricks, Ädellab och Fuldesign.


Stockholms Universitets Sexdagar 2006

23-25 oktober 2006. Ful bjuder på ett ovanligt sexrelaterat utbud.

Stockholms universitets studentkår tillsammans med RFSU Stockholm, RFSL Stockholm och LAFA arrangerar Sexdagarna på Stockholms universitet den 22 till 24 november. Evenemangen är gratis och öppna för alla intresserade. Här kan du läsa mer om Sexdagarna: http://www.sexdagarna.se/

Vi klarade av Sexdagarna utan att besudlas med ännu värre perversioner än dem vi redan bär på. Det var stressiga dagar för undertecknad som hade hemtenta samtidigt, den gick OK, och det gjorde det nog för FULs del också. Det var lite synd att hela arrangemanget hamnade lite i skymundan, lokalen där vi var var inte så naturlig att passera så därför var det mest redan invigda sexaktivister, RFSU och RFSL-folk å sånt som var där. De är inte i så stort behov av undervisning i fitt-fakta (men vad vet jag). Tänk om det hade trängts en massa hockeygrabbar från Huddinge och juriststudenter från Värmdö på Svennebanansex-föreläsningen. De hade verkligen lärt sig något.


Ltd Ed 2006 Brunogallerian

Fuldesign var med på Brunogallerians ”Limited edition”-julmarknad. Brunogallerian ligger på toppen av Götgatspuckeln på Södermalm i Stockholm, och vi ser mycket fram emot att finnas också här, i den svenska julhandelns glödande centrum. Kom gärna och hälsa på oss och handla i Brunogallerian i december.

Datum: 2-3, 9-10 och 17:e december.